Wie zijn we?


Joeri Van Liefferinge

Partner - Vertaler

Joeri is licentiaat Vertaler en behaalde een postgraduaat Marketing Management. Hij werkt sinds 2000 als financieel vertaler. Door zijn ervaring doceert hij nu al enkele jaren economische vertaling aan de Universiteit Gent. In het verleden heeft hij ook gedoceerd aan de Zurich University of Applied Sciences in Winterthur (Zwitserland).


Dries Herremans

Partner - Vertaler

Dries deed na zijn talenstudies enkele jaren ervaring op in de banksector, waar hij zich verder specialiseerde in de financiƫle wereld en de kracht ontdekte van een boodschap op maat van het doelpubliek. In 2020 gooide hij het roer om en koos hij voor zijn eerste passie: vertalen. Sindsdien helpt hij bedrijven duidelijk te communiceren met hun partners en klanten.


Annick Cornelis

Partner - Management

Annick staat in voor het dagelijke beheer van de onderneming.

Na enkele jaren ervaring in administratieve functies bij onder meer Proximus en Baxter richtte ze samen met Joeri financialtranslations.eu op.

Dankzij haar studie vertaalkunde en haar ervaring kent ze de vertaalsector als geen ander. Annick is dan ook de administratieve ruggengraat van de onderneming.

één specialisatie
Geen enkele vertaler, geen enkel vertaalbureau kan alle specialisaties aan en toch steeds dezelfde kwaliteit leveren. Wie iets anders beweert, doet de waarheid geweld aan.

Financiën, bankdiensten, verzekeringen, beleggingen, KIID's, PRIIP's, prospectussen of jaarverslagen zijn heel specifieke vakgebieden met hun eigen kenmerken en terminologie. Door ons op één enkele sector te richten, kennen we die door en door, kunnen we iedere dag de nieuwste ontwikkelingen blijven opvolgen en kunnen we gericht investeren in de juiste opleidingen. Alleen zo krijgt u de garantie dat uw financieel vertaler een specialist is, iemand die even gepassioneerd is door uw sector als uzelf.

Onze Services

Financiële vertalingen en niets anders. Omdat u onze volle aandacht verdient.


Vertaling

Vertalen is onze kernactiviteit. Alle vertalingen worden uitgevoerd door professionele vertalers met een financiële specialisatie. Elke vertaling wordt vervolgens gereviseerd door een tweede vertaler.
Uiteraard werken wij enkel met moedertaalsprekers, alleen zo is kwaliteit gegarandeerd.

Revisie

U kunt op ons rekenen voor een taalkundige revisie van uw teksten. Is er iets veranderd in een prospectus of brochure? Dan passen wij de bestaande vertaling ook voor u aan. Een laatste taalkundige controle voor u een document naar de drukker stuurt? Onze kritische blik haalt de laatste details eruit.

Consultancy

Vertrouwelijkheid is essentieel in de financiële sector, en daarom vragen sommige maatschappijen ons ter plaatse te komen werken, zodat de informatie de maatschappij niet hoeft te verlaten. Geen probleem, wij komen ter plaatse voor vertalingen, advies, projectbesprekingen of wat u maar wilt. Ook in het buitenland.

Beëdigde vertalingen

Voor officiële documenten zoals statuten, een contract of een diploma volstaat een gewone vertaling soms niet. Een beëdigde vertaling is een officiële, rechtsgeldige vertaling die is afgestempeld en ondertekend door de beëdigd vertaler. Wij zorgen ook voor de legalisatie van uw vertaling, dat is de bekrachtiging door de rechtbank.

Onze waarden

Een betrouwbare en eerlijke partner die de financiële sector kent.


Kwaliteit

In tegenstelling tot de meeste vertaalbureaus die u zult vinden, schermen wij niet met een pool van duizenden vertalers, talencombinaties en vakgebieden. Integendeel.

Wij zijn financiële specialisten. Dus beperken wij ons tot een handvol vertalers, moedertaalsprekers met kennis van de financiële sector die we stuk voor stuk blindelings vertrouwen. Vertalers die het verschil kennen tussen investeren en beleggen, tussen omzet en winst, tussen een levens- en een overlijdensverzekering.

Vertrouwelijkheid

Iedere dag opnieuw zien wij hoe gevoelig uw financiële informatie kan zijn. Daarom garanderen wij de absolute vertrouwelijkheid van al uw documenten.

Wij leven uw richtlijnen en embargo's strikt na en slaan uw documenten ook nooit in de cloud op. Bij sommige klanten gaan we zelfs ter plaatse jaar- en kwartaalverslagen vertalen, zodat de informatie de firma nooit verlaat.

Op ons kunt u dus vertrouwen.
In alle omstandigheden.

Geen loze beloftes

Wij weten dat we goed zijn in ons vak en we weten ook perfect wat wij wel en niet kunnen. U kunt er dus op rekenen dat we onze afspraken altijd correct nakomen.

Dat betekent ook dat we het gewoon eerlijk zeggen als we u niet kunnen helpen. Alleen als de juiste specialist beschikbaar is, nemen we uw opdracht aan. Anders stellen we u een andere deadline voor, zodat we u toch kunnen helpen. Omdat we maar één ding nog belangrijker vinden dan kwaliteit, en dat is eerlijkheid.

Persoonlijk contact

Goede service betekent persoonlijke service. Daarom vinden wij persoonlijk contact essentieel om u steeds betere kwaliteit te leveren. En het is gewoon ook aangenamer, toch?

Bij ons vindt u dus geen “handig”, maar onpersoonlijk webplatform. Nee, wij bellen of mailen om de juiste afspraken te maken en vragen te stellen over uw project. Wij krijgen ook heel graag feedback van u, want iedere klant is een leerproces. Alleen door persoonlijk contact kunnen we u steeds betere kwaliteit leveren.

Neem snel contact met ons op!

Hebt u vragen? Geïnteresseerd in een samenwerking? Neem gerust contact met ons op via het onderstaande formulier of telefonisch op het nummer +32 (0)54 42 35 41.


U vindt ons hier:

Broekstraat 4
9500 Geraardsbergen
België

T: +32 (0)54 42 35 41
E-mail:
Scan deze code om ons te bellen: